Επιστροφές προϊόντων-Υπαναχώρηση

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει κάποιο προϊόν που αγόρασε για οποιοδήποτε λόγο που δεν οφείλει να μας τον ανακοινώσει εφόσον το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση όπως ακριβώς το παρέλαβε στην αρχική συσκευασία  μαζί με το σχετικό παραστατικό αγοράς. Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς τους . Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης θα χρεωθεί απλώς το κόστος των μεταφορικών.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει ο πελάτης να ελέγχει ότι είναι εντάξει η παραγγελία του ακριβώς τη στιγμή της παραλαβής της και να μας ενημερώσει άμεσα για τυχόν λάθη-ζημιές ή κάποια αλλοίωση στη συσκευασία.

Αντικατάσταση προϊόντων

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί από τον πελάτη κάποια αλλοίωση της συσκευασίας ή κάποιο ελάττωμα του προϊόντος τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας του, τότε η εταιρεία θα αντικαταστήσει το εν λόγω προϊόν με άλλο όμοιό του ή αν αυτό δεν υπάρχει με ιδίων χαρακτηριστικών, εφόσον ισχύουν τα παρακάτω:
-Το ελάττωμα ή η αλλοίωση της συσκευασίας να οφείλεται σε κατασκευαστικό σφάλμα και όχι σε κακή χρήση του προϊόντος.

-Το προϊόν να επιστραφεί από τον πελάτη σε διάστημα εντός 10 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του.

Ακύρωση παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο τη στιγμή που θα λάβει ο πελάτης ενημέρωση για την επιβεβαίωση και παραλαβή της παραγγελίας του στο email . Μετά από αυτό δεν είναι εφικτή οποιαδήποτε ακύρωση. Για την ακύρωση της παραγγελίας πρέπει να μας ενημερώσετε γραπτώς μέσω φαξ στο 2117709026 ή μέσω email στο [email protected]

 

Πολλές προσφορές στο clicknbuy.gr